Gastenboek

Marlies uit Voorschoten

Maria is een geweldige zangjuf. Iemand die je helpt groeien en stappen te zetten in je zang en ook als mens. Bevlogen, energiek en authentiek, waardoor je altijd zin hebt om te gaan zingen!

Helma uit Voorschoten

We hebben genoten van jullie uitvoering van de Johannes Passion. Onder de indruk van de zuiverheid van het koor. Het enige minpuntje voor het publiek was dat we onze waardering niet konden laten blijken met een welverdiend applaus. Bij deze alsnog!

René Kooter uit Den Haag

Beste Maria, Wat heb je zondag 20 maart ’16 een magnifieke Johannes Passion gerealiseerd in het Kruispunt! Voor ons als koorzangers zou ik de uitvoering tevens sensationeel willen noemen: elk choral uiterste concentratie, elke fuga de perfecte (in)spanning om consequent het tempo te houden en spatgelijk te eindigen. Chapeau voor jou! En complimenten voor de “eigen” solisten, voor hun lef en prestaties. Als toegevoegd projectzanger heb ik je gestructureerde (repetitie)aanpak – wat een heerlijk fanatiek tempo! – enorm gewaardeerd. De enthousiaste, maar ook kritische wijze waarop je ons wist te coachen het beste uit onszelf te halen, deed wonderen! Het stimuleerde de groep om keihard te werken aan deze JP, die voor amateurs echt een flinke kluif is. Hoe geweldig was het ook om te zien hoe jij telkens genoot van vooruitgang die het koor boekte. Het was echt een feest om in deze kleine koorbezetting mee te mogen zingen. Dank je wel voor die kans!